25 Eylül 2013 Çarşamba

Google PageRank güncelleme Rosh Hashanah 5769

Hafta sonu, Google toolbar PageRank değerleri güncelleştirmek. Önce bunu söyleyerek oldu aslında, Matt Cutts Google temelde güncelleme doğruladı: Bu hafta ya da öylesine gösteren yeni PageRanks başladı eğer şaşırmam.Hadi Rosh Hashanah 5769 PageRank güncelleme adı, Yahudi yeni yılı beri Rosh Hashanah bu gece olduğunu düşündüm. 5769 yılındayız, laik takvim 2008 şimdi olduğu gibi. Ve ben bizim Rosh Hashanah Tema şu anda bunun için google de üst sırada yüklemek gerekir:Rosh Hashanah 5769 Search Engine Roundtableyasal uyarı: Bu araç PageRank güncellemeleri kuşku ile götürün. Toolbar PageRank değerleri genellikle aylık olan ve her zaman önem ve değer bir site Web veya söyleniyor, PageRank Google PageRank/SERP güncellemeler Arşiv üzerinden güncellemeleri ve en son Google güncellemeleri görebilirsiniz Google.That gözünde bile yansıtmaz. Bu güncelleştirme tonlarca tartışma yok.


Shananın ve Ksivanın yorum sitemiz tüm sayfalar arasında bir noktaya düştü. Sıçan! Bu gerçek SERPs ile ilgisi yok, ama bu hayal kırıklığı yok--az biliyorum. Google PR küçük Virginia Beach şehrinde hava durumu gibi. Bir söz vardır; Hava gibi değil, 24 saat bekleyin ve o-ecek değişmek. Ne yazık ki 24 Google zamanında gönderilen 24 haftalık dünya zamanı.


Yeni bir arama EngineRun Google AdSense HTTPS siteleri istiyorum


Bağlantı bina ölümü? Planınız nedir? % 100 el ile ve yüksek PR dizinleri 7500 (PR0 için PR8) içinde 125 $ ücretsiz inceleme kopya içinde


adwords uzmanı
facebook reklam maliyeti
facebook reklamları
google adwords uzmanı
google kayit
google reklam ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder