24 Eylül 2013 Salı

Google Patent yazarlık belgesi gözden geçirir.

Google AuthorBrian Ussery Yayınlanan Google + bahşiş ABD Patent Ofisi Google yazarlık üzerinde Google patent daha yeni bir sürümünü yayımladı. Bu katılımcı çevrimiçi içerik # 20120265755.Now, kimlik doğrulaması adlandırılmıştır, Bill Slawski ilk geri Nisan ayında özetlenmiştir., adını verdiğini Googlenın yorum patent ve sayfaların nasıl Web sıralaması olabilir olmak etkilemiştir Commentors Reputations.So tarafından bu yeni Güncellenme Zamanı tek ve orijinal bir arasındaki farklar nelerdir? Brian açıklar:


Okuma gerçekten bazı hafta sonu bu. Bu yüzden bir şans varken, bir katılımcı olarak çevrimiçi içerik # 20120265755 kimlik yazdırmak ve hafta sonu okudum.Google + Forum tartışma.


Güncelleme için teşekkürler. Googlenın yakında bu Google + Authorrank ve nasıl Google Linkler gelecekte hakim için kullandığınız bekliyoruz. Büyük bir meydan okuma, ancak daha fazla kişi için olacak ve daha fazla dahil google kim daha iyi anlamak için + üzerinde öneriler, yorumlar veya katkı IST dize.


Güncellenme Zamanı patent çok ilginç bir okuma olduğunu. Daha fazla güvenilirlik "olarak anılan tarafından" toplayan Google Scholar alıntılar kullanarak atıf olmak google internet reklamcılığı anlamına gelir merak ediyorum? Başka nasıl "bir yazar cite"? Belki de sadece tarafından profilinde bağlama?


Google AdSense HTTPS SitesWebmasterWorld haftalık Round-Up üzerinde 20 Eylül çalıştırın.


mp3 arama motoru Web sitesi için saleNiche Blog/Site oluşturma Hizmetleri


facebook reklam maliyeti
facebook reklam vermek
facebook reklam
facebook reklamları
facebook sponsorlu reklam
google adwords hesap yönetimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder